شما عضو نيستيد، لطفا براي دسترسي کامل هم اکنون ثبت نام نماييد.    
GTPLand Forums
قوانين فروشگاه اينترنتي ثبت نام پرسش و پاسخ ليست اعضا تقويم بازي ها جستجو نوشته هاي امروز نشانه گذاري انجمن ها بعنوان خوانده شده

بازگشت   GTPLand Forums > بازي هاي كامپيوتري و كنسولها > PC > بازي هاي آنلاين و تحت شبکه
بازي هاي آنلاين و تحت شبکه بحث و گفتگو راجع به بازي هاي آنلاين و Multi Player

هم اكنون عضو شويد!
ما تشخيص داده ايم كه شما هنوز در سايت ثبت نام ننموده ايد. جهت ثبت نام فرم زير را تكميل نماييد.

نام كاربري: كلمه رمز: تأييد كلمه رمز: ايميل: تأييد ايميل: نحوه آشنايي:
من قوانين را قبول مي كنم  

محصولات فروشگاه GTPLand در يک نگاه ...
iDeneb v1.6 Mac OS X Leopard 10.5.8 Call of Duty: Modern Warfare 2 Pixar - UP Pro Evolution Soccer 2010 FIFA Soccer 10 Windows 7 RTM
35,000 ريال (سفارش) 50,000 ريال (سفارش) 10,000 ريال (سفارش) 40,000 ريال (سفارش) 40,000 ريال (سفارش) 30,000 ريال (سفارش)

پاسخگويي

ابزارهاي مبحث حالت هاي نمايش
با Myfc مربیگری را تجربه کنید
قديمي
  (#1)
Winner

آواتار Winner

وضعيت: آفلاين
نوشته: 424
تشکرها: 209
352 بار تشكر شده در 162 نوشته
تاريخ عضويت: Jul 2008
مكان: کهکشان راه شیری
پيش فرض با Myfc مربیگری را تجربه کنید - 18 Nov 2009, 11:06 PM

من داخل این پست بازی آنلاین MyFc را در یک قسمت معرفی می کنم امیدوارم راضی باشید.

معرفی بازی آنلاین MyFc

پیشگفتار:
امروزه سایت های مربیگری فوتبال آنلاین کم نیستند و به خاطر اینکه اینچنین سایت های طبعا" باید از امکانات زیادی برخوردار باشند سرعت سایت به شدت پایین می آید و در این میان سایت مای اف سی به حاطر فلش بود قالب سایت سرعت سایت به مراتب بالا می رود و این از امتیازات این سایت نسبت به دیگر سایت های مربیگری فوتبال آنلاین می باشد.
و جالب تر اینکه این سایت یک سایت کاملا ایرانی هست و مانند هتریک و تراوین فقط ادمین ایرانی ندارد!
...در ادامه بیشتر با این سایت آشنا می شویم
ثبت نام:
مرحله ی اول ثبت نام:
فیلد هایی که باید برای مرحله ی اول ثبت نام پر کنید : نام و نام خانوادگی(محفوظ می ماند) نام مربی -نام تیم- کشور - شهر - آدرس کامل پستی و شماره ی تماس که در صورت برنده شدن جایزه ی بزرگ سایت مورد استفاده قرار می گیرد و محفوظ است - ایمیل و کلمه ی عبور و از همه جالب تر اینکه شما می توانید یک تیم فوتبال بانوان داشته باشید که این تیم با تیم مردان از نظر قدرت برابر است و امکان بازی کردن با تیم مردان را دارد
مرحله ی دوم ثبت نام:
در این مرحله شما باید لباس تیم و لوگوی تیم خود را بسازید که این قسمت هم با توجه به فلش بودن قالب سایت سرعت بالایی دارد!
دارایی تیم:
دارایی تیم شما در مای اف سی به چند طریق افزایش می یابد
دعوت دوستان :
دعوت دوستان به سایت از طریق ایمیل که اگر دوستتان قبول کند دارایی تیم شما مقداری افزایش می یابد که شما 30 دعوتنامه در اختیار دارید
تماشاگران:
تماشاگران که به ورزشگاه ها برای دیدن بازی تیم شما میروند که در صورت موفقیت تیم تماشاگران زیاد میشود
اسپانسر های تیم:
در مای اف سی سه نوع اسپانسر وجود دارد پارسیک و سونی و پاناسونیک که طبق انتخاب شما هر چه مقام بهتری در لیگ کسب کنید در پایان فصل مقداری پول به حساب تیم شما اضافه میگردد.
اینترنت هوشمند مای اف سی در تهران:
شما با استفاده از اینترنت هوئشمند مای اف سی (فقط در تهران) هر 5 دقیقه که آنلاین باشید 50 سکه به حساب تیمتان اضافه میشود.که من شخصا از معترضین این اینترنت هوشمند هستم به خاطر اینکه به این ترتیب تیم های تهرانی به مراتب از تیم های شهرستانی قوی تر می شوند
موارد استفاده از دارایی تیم:
خرید ورزشگاه:
خرید ورزشگاه های بزرگ تر از حالت دیفالت در صورتی که تماشاگر زیادی داشته باشید به نفعتان خواهد بود و در آمد زاست چون در آخر هر فصل مبلغی بابت کرایه ی ورزشگاه از شما کثر می شود و اگر تماشاگر زیاد نداشته باشید ضرر می کنید
پزشک تیم:
شما می توانید پزشک را در سه نوع مبتدی - پیشرفته و حرفه ای خریداری کنید. در صورت داشتن پزشک بازیکنان مصدومتان زود تر بهبود می یابند و هر چه پزشک بهتر باشد دوران مصدومیت کوتاه تر می شود
بندساز:
بدنساز تیم هم مانند پزشک تیم در سه نوع مبتدی - پیشرفته و حرفه ای موجود هست که کار بدنساز بالا بردن قدرت تیم هست.
خرید بازیکن:
شما می توانید بازیکنان مختلفی را که درگر اعضای سایت برای فروش گزاشته اند را بخرید
فروش بازیکن:
شما می توانید بازیکنتان را آزاد برای فروش کنید و برای او قیمت بگزارید (هر چه قیمت بازیکنتان مناسب تر باشد بازیکنتان زود تر به فروش میرسد)
تمرین دادن بازیکن:
شما می توانید با صرف کردن مقداری پول بازیکنتان را در هر زمینه ای که می خواهید تمرین بدهد و قوی کنید !
انرژی زا:
شما می توانید با استفاده از نوشابه های انرزی زایی که برای بازیکنان تیمتان می خرید 50% آمادگیشان را برگردانید.
دوپینک:
شما با استفاده از این روش میتوانید آمادگی تیمتان را برگردانید ولی کمیته ی انضباطی مای اف سی هر هفته به تور رندوم چند تیم را چک و در صورت استفاده ی آن تیم از مواد نیرو زا(دوپینگ) آن تیم را جریمه ی نقدی می کند و آن تیم بازی بعدی را 3-0 واگزار میکند.
لیگ ها به روش هرمی برگزار میشوند !
هر لیگ جمعه هر هفته قرعه کشی و از شنبه تا جمعه ی هفته ی بعد ادامه دارد و در هر روز یک بازی انجام میشود که اگر در روز های میانه ی هفته ثبت نام نمایید باید تا شنبه ی هفته ی آینده برای شروع لیگ صبر کنید (در این مدت می توانید بازی های دوستانه با دیگر تیم ها انجام دهید و تجربه ی تیمتان را بالا ببرید ) شما در شروع کار در لیگ دسته ی 12 هشتید و همین طور تمام کسانی که برای اولین بار ثبت نام کرده اند و آخر هر لیگ(آخر هفته) اگر مقام خوبی کثب کنید به لیگ دسته ی بالا تر صعود میکنید ! در لیگ دسته ی 12 سقوطی وجود ندارد ولی در لیگ های دسته ی بالاتر اگر مقام مطلوبی بین 8 تیم حاظر در لیگ کسب نکنید به رده ی پایین تر میروید.
تجربه ی تیم چه میشود ؟ :
در صفحه ی اول گزارشات تیمتان درصد تجربه ی تیمتان به صورت نمودار مشخص است که هر بار به100% برسد تمام بازیکنانتان یک درجه قوی میشوند و نمودار دوباره 0 موشود و برای قوی شدن بعدی بازیکنانتان آماده میشود.
سیستم و استراتژی:
مهم ترین بخش مربیگری که اساس هر تیم هست سیستم تیم و همون طور استراتژی تیم هست که این مهم در هر تیم توسط مربی (شما) تشکیل میشود. شما باید در هر بازی با توجه با شرایط آب و هواو سیستم و قدرت تیم حرف سیستم و استراتژی خوبی انتخواب کنید تا در بازی خود موفق باشید.
آدرس سایت :WWW.MYFC.IR

شاید بازی چیزای دیگه ای هم داشته باش که من ندونم بهتره یه سر بزنید.ضرر نمیکنید.

Go to my LOST album

OLD
SPIDERMAN 5
Mohammad

ارسال يك پيام از طريق Yahoo به Winner  
پاسخگويي به همراه نقل قول
4 كاربر بخاطر اين نوشته سودمند از Winner تشكر نموده اند:
تبليغات در GTPLand Forums
GTPLand Forums
تبليغات

قديمي
  (#2)
farshad evil

آواتار farshad evil

وضعيت: آنلاين
نوشته: 1,006
تشکرها: 1,947
920 بار تشكر شده در 477 نوشته
تاريخ عضويت: Jan 2008
مكان: ایران-رشت
پيش فرض 18 Nov 2009, 11:34 PM

قبلا دیده بودم پسر داییم داره یکیشو بازی میکنه، حالا نمیدونم کدوم بود. یکم هیجانش کمه. فقط بشینیم ارنج بچینیم.
(در ضمن فقط به خاطر اون امضای ترسناکت تشکر کردم)

ارسال يك پيام از طريق Yahoo به farshad evil  
كاربران زير به خاطر اين نوشته سودمند از farshad evil تشكر نموده اند:
قديمي
  (#3)
Winner

آواتار Winner

نوشته: 424
تشکرها: 209
352 بار تشكر شده در 162 نوشته
تاريخ عضويت: Jul 2008
مكان: کهکشان راه شیری
پيش فرض 18 Nov 2009, 11:56 PM

نقل قول:
قبلا دیده بودم پسر داییم داره یکیشو بازی میکنه، حالا نمیدونم کدوم بود. یکم هیجانش کمه. فقط بشینیم ارنج بچینیم.
یعنی چی؟

نقل قول:
(در ضمن فقط به خاطر اون امضای ترسناکت تشکر کردم)
امیدوارم به دل بقیه بشینه!!!!دی

Go to my LOST album

OLD
SPIDERMAN 5
Mohammad

ارسال يك پيام از طريق Yahoo به Winner  
قديمي
  (#4)
farshad evil

آواتار farshad evil

وضعيت: آنلاين
نوشته: 1,006
تشکرها: 1,947
920 بار تشكر شده در 477 نوشته
تاريخ عضويت: Jan 2008
مكان: ایران-رشت
پيش فرض 19 Nov 2009, 12:09 AM

نقل قول:
یعنی چی؟
منظورم یه بازی مربیگری آنلاین بود، نمیدونم همین بود که گفتی یا نه. در کل من که دوباره حوصله اعتیاد ندارم، تازه تراوین رو ترک کردم

ارسال يك پيام از طريق Yahoo به farshad evil  
قديمي
  (#5)
MHPDesign

آواتار MHPDesign

نوشته: 1,121
تشکرها: 516
549 بار تشكر شده در 230 نوشته
تاريخ عضويت: Nov 2005
مكان: سرزمین GTP !
پيش فرض 19 Nov 2009, 09:48 AM

من هم این بازی رو بازی کردم و هم Hattrick رو . مطمئناً Hattrick بهتر از این بوده تازه هتریک زبون فارسی هم داره و تیم هایی از کشورهای دیگه ام هستن .

نقل قول:
کاری از:farshad evil
فرشاد این چیزای ترسناک چیه درست می کنی هم بد آموزی داره هم منم مجبور شدم تشکر کنم

ارسال يك پيام از طريق Yahoo به MHPDesign  
كاربران زير به خاطر اين نوشته سودمند از MHPDesign تشكر نموده اند:
پاسخگويي

بوکمارک ها

كاربراني كه در حال مشاهده اين موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهاي مبحث
حالت هاي نمايش

قوانين ارسال
شما نمي توانيد موضوع جديد ارسال کنيد
شما نمي توانيد پاسخي ارسال نماييد
شما نمي توانيد پيوست نماييد
شما نمي توانيد نوشته هاي خود را ويرايش کنيد

کد BB فعال مي باشد
شكلك ها فعال هستند
كد [IMG] فعال مي باشد
كد HTML غير فعال مي باشد

پرش در انجمن